## **EAST Symposium 2024**

## **Eisai Asia Sleep Therapeutics Symposium**

## IMPACT - Insomnia Management - Practices and Advances in Clinical treatment

Saturday, 22 June 2024

Fullon Hotel, Taoyuan Airport Access MRT A8-3F (福容飯店桃園機場捷運 A8 3F Lotus Room )

Time		Program Speaker	
08:10-08:40	30 min	Registration	
08:40-08:45	5 mins	Welcome speech & opening	Eisai Co., Ltd.
08:45–9:35	50 min	Treatment Decisions in Insomnia Management in Psychiatry	Chan Teck Ming (Malaysia)
20 min		Insomnia in patients with Psychiatric Disorders : Causes, Consequences and Emerging treatments	Kah Foo Victor (Singapore)
20 min		Switching from sedative-hypnotics to Lemborexant : When, why and how?	Jai Ran Jan Ram (India)
10 min		Q and A	
09:35–10:45	70 min	Treatment Decisions in Insomnia Management in Elderly	Hsin-Chien Lee (Taiwan)
20 min		Relieving the burden of Insomnia in Elderly : Role of Lemborexant	TBD (Philippines)
40 min		Management from perspective of medical safety: Improving and recognition of Delirium	Kotaro Hatta (Japan)
10 min 10:45-11:05 20 min		Q and A  Coffee Break	
10.43-11.03	20 111111	Collee Dieak	Chung-Yao Hsu
11:05–11:55	50 min	Expert Consensus in Asian countries	(Taiwan)
20 mi	n	Indonesian current insomnia treatment and guideline	Rimawati Tedjasukmana (Indonesia) Naricha
20 min		Thailand current insomnia treatment and guideline	Chirakalwasan (Thailand)
10 min		Q and A	
11:55–12:00	5 min	Closing Remarks	
12:00		Lunch	